Buro360 steunt het Daniel den Hoed fonds

Voor de mensen die mij niet kennen; ik ben Menno en sinds 2 jaar werkzaam bij Buro360.
Eén van mijn grote passies is sporten en ik vind dat leuk om te koppelen aan een goed doel. 8 jaar geleden heb ik, samen met mijn team, voor het goede doel van Parijs naar Rotterdam hardgelopen. Hiermee hebben we een bedrag van € 20.000.- aan het kankerfonds mogen doneren.

Nu 8 jaar later heb ik een nieuw doel, met daaraan gekoppeld een goed doel; in augustus fiets ik in 8 dagen van Italië naar Maastricht. Een georganiseerde tocht, genaamd Tour for Life, waarmee ik geld inzamel voor het Daniel den Hoed fonds. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd aan tegen kanker door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

Deze tocht fiets ik allereerst omdat ik ontzettend graag mag fietsen. Maar door deze afstand (1.300km en 19.000hm) in 8 dagen te fietsen, wil ik me sterk maken om een flink sponsorbedrag binnen te halen voor dit fonds

Wil jij me sponsoren? Dit mag voor elk bedrag! Alle beetjes helpen. Je vindt hieronder een link waarmee je rechtstreeks een bedrag naar mijn persoonlijke deelnemerspagina kunt overmaken. Op deze pagina kun je ook zien hoeveel sponsorgeld ik al binnen heb gehaald. Het minimale sponsorbedrag wat ik binnen moet halen is € 2.500,-.

Super bedankt dat je me wilt sponsoren.

De voortgang van mijn sponsorbedrag deel ik op Facebook en desgewenst kan ik jouw/jullie bedrijfsnaam ook in benoemen.

https://www.tourforlife.nl/menno-feenstra-tour-for-life-2022?skip_cookies=true&#amount=0

Sportieve groet, Menno