Advies bij een bedrijfsovername in Friesland?

Een bedrijfsovername in Friesland? Het zijn niet zaken die je dagelijks doet. Je hebt te maken met meerdere partijen, veel geld en jouw carrière. Je wilt hierbij uiteraard de juiste dingen doen en goede beslissingen maken.

Buro360 heeft al vele bedrijfsovernames begeleid en weten welke belangen hierbij spelen. Een financieel adviseur die afstand kan nemen en zich niet laat leiden door eventuele emotionele aspecten kan een uitkomst bieden.

Bedrijfsovername advies door professional

Je bedrijf verkopen is niet zomaar iets. Het is niet altijd gemakkelijk om hier afstand van te doen. Daarbij wil je natuurlijk dat de bedrijfsovername soepel verloopt. Bij een bedrijfsovername komen vele zaken kijken: financieel, fiscaal en juridisch. Wij belichten alle kanten en adviseren je waar nodig. Daarbij zorgen wij ervoor dat je de hoogst haalbare waarde krijgt voor je onderneming. Wij denken mee. Van verkoopstrategie tot de uiteindelijke overdracht.

Onder ons motto ‘anders denken en beter doen’ belichten we jouw bedrijf van alle kanten. Zo krijg je een compleet advies!

Overnameproces uit handen geven

Een bedrijf aan- of verkopen kan complex zijn. Je kunt er voor kiezen om dit volledig zelf te doen. Echter hebben de adviseurs van Buro360 de nodige ervaring met het proces van een bedrijfsovername. Wij nemen het proces van A tot Z uit handen. Wij kunnen bijvoorbeeld een waardebepaling van het bedrijf uitvoeren. En ondersteuning bieden bij de onderhandelingen.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Het kiezen van de juiste adviseur bij het aan- of verkopen van een bedrijf is erg belangrijk. Dat snappen wij ook! Daarom nemen wij graag de tijd om kennis te maken. De kennismaking is vrijblijvend. Wij kijken graag naar wat we voor jou kunnen betekenen. Benieuwd naar onze werkwijze?

Meer weten? Neem contact op:Bel