Financiële planning en estate planning

Buro360 helpt je bij je financiële planning en estate planning. Stoppen met werken en zonder financiële zorgen oud worden? Ontstaan er financieel geen problemen als je vroegtijdig komt te overlijden? Wel of niet je hypotheek aflossen? Hoe zit het met de huwelijkse voorwaarden? Het zijn allemaal vragen die te maken hebben met de financiële planning. Als financieel planner zoeken wij samen met jou naar antwoorden op deze vragen.

Estate planning: wat houdt het in?

Heb je al nagedacht hoe je vermogen overgaat op je erfgenamen? Het zal een vraag zijn die vast eens in je naar boven komt. Je wilt hierbij natuurlijk geen problemen krijgen met de belasting. De estate planning is een onderdeel van de financiële planning. Onze adviseurs helpen je graag met dit soort zaken en voorzien je van een goed toekomstplan.

Financiële planning en estate planning

Zaken die specifiek aan de orde komen bij het opstellen van een planning zijn:
• Schenken bij leven
• Continuïteit van de onderneming
• Testament
Inkomen voor de oude dag

Een financiële planning en estate planning kan je helpen om je huidige financiële situatie in kaart te brengen en inzicht te geven in je toekomst. Wij werken met een heldere schets waarbij wij kijken naar inkomen, uitgaven en het vermogen. Je leeftijd en persoonlijke situatie zijn daarbij belangrijk. Ben je getrouwd of heb je kinderen? En is er nog een erfenis te verwachten? Zo maken wij een plan specifiek aangepast op jouw situatie.

 

De schets van je financiële levensloop

Wij brengen samen met jou je financiële levensloop duidelijk en overzichtelijk in kaart! Zo weet je exact hoe je toekomstige inkomen en vermogen er uit zou moeten zien en welke keuzes je kunt maken.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Het inzichtelijk hebben van jouw planning helpt je inzicht te krijgen in jouw toekomst. Vrijblijvend kennis maken? Dat kan!

Neem vrijblijvend contact op! Bel