Bedrijfsadvies door Buro360

Bedrijfsadvies: strategie is leren ‘nee’ zeggen

Buro360 is bij bedrijfsadvies jouw onafhankelijke gesprekspartner met kennis van zaken. Wij denken mee bij alle facetten van de bedrijfsvoering. De bedrijfswereld verandert snel en is continu in beweging. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om je zo goed te kunnen adviseren. Bekijk ook eens onze laatste relevante artikelen.

Kritische blik naar jouw onderneming

De bedrijfsadviseurs van Buro360 kijken met een kritische blik naar jouw onderneming. We kijken waar de verbeterpunten liggen om jouw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten presteren. Kies je voor bedrijfsadvies van Buro360? Dan kun je er vanuit gaan dat er iemand met een vernieuwende, onafhankelijke blik naar jouw processen, bedrijfsvoering en personeel kijkt.

Bedrijfsadvies voor een specifiek onderdeel?

We kunnen gericht advies bieden bij onder meer de volgende vragen:

• Strategische keuzes
• Toekomstplannen
• Uitbreiden of juist inkrimpen
• Structuur handhaven of aanpassen
• Verzekeringen
• Vermogensopbouw

Wat klanten van ons vinden?

Juridisch advies

Een conflict in je bedrijf? Problemen met het ontslag van een werknemer? Dan is het soms fijn om een gesprekspartner te hebben met juridische kennis. Voor mediation kun je ook terecht bij Buro360. Samen lossen we het conflict op. Wij gaan geen vraagstuk uit de weg.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Het ontvangen van juist bedrijfsadvies op het juiste moment is belangrijk. Dat begrijpen wij ook! Daarom nemen wij graag de tijd om kennis te maken. Kom vrijblijvend kennis maken. Wij kijken graag wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op! Bel

Schrijf in op onze nieuwsbrief