Administratie en Accountancy

Je wilt een accountant die kansen ziet

Van je accountant mag je verwachten dat hij een kloppende jaarrekening opstelt. Maar dan? Niet iedere ondernemer kan plannen maken naar aanleiding van een jaar in cijfers. Daarom lichten we die cijfers altijd toe. In gewonemensentaal geven we aan waar volgens ons kansen liggen om meer rendement uit je onderneming te halen. Aan de andere kant trekken we ook tijdig aan de bel als we denken dat je beter een iets andere koers kunt varen.

Optimaliseren boekhouding

Als blijkt dat de boekhouding (nog) niet 100% op orde is, dan helpen we je daar natuurlijk allereerst mee. Precies zoals jij en je medewerkers dat het prettigst vinden. Misschien wil je – afgezien van belastingaangifte en de jaarrekening – het liefst alles zelf doen via een online boekhoudsysteem. Je kunt de boekhouding daarentegen ook volledig aan ons uitbesteden. Door regelmatig terugkoppeling te geven, zorgen we dat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken en feeling houdt met de financiĆ«le kant van je bedrijf.

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden loonadministratie

Vaak wordt ons gevraagd de gehele of een deel van de loonadministratie te verzorgen. Dat kan op vaste basis, maar ook tijdelijk, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of langdurige ziekte. We kennen het bedrijf van onze cliƫnten en dat maakt het makkelijker om op de hoogte blijven van juridische, administratieve en arbo-gerelateerde ontwikkelingen die relevant zijn voor het bedrijf.

 

Bel

Schrijf in op onze nieuwsbrief