Het administratiekantoor van Leeuwarden

Een administratiekantoor dat kansen ziet

Wij zijn het administratiekantoor dat kansen ziet! Van je boekhouder mag je verwachten dat hij een kloppende jaarrekening opstelt. Maar dan? Niet iedere ondernemer kan plannen maken naar aanleiding van een jaar in cijfers. Daarom lichten we die cijfers altijd toe. In begrijpelijke taal geven we aan waar volgens ons kansen liggen om meer rendement uit je onderneming te halen.

Aan de andere kant trekken we ook tijdig aan de bel als we denken dat je beter een iets andere koers kunt varen.

 

Optimalisatie van jouw boekhouding

Als blijkt dat de boekhouding nog niet 100% op orde is, dan helpen we je daar natuurlijk allereerst mee. Precies zoals jij en je medewerkers dat het prettigst vinden. Misschien wil je – afgezien van belastingaangifte en de jaarrekening – het liefst alles zelf doen via een online boekhoudsysteem. Je kunt de boekhouding daarentegen ook volledig aan ons uitbesteden. Door regelmatig terugkoppeling te geven, zorgen we dat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken en dat je feeling houdt met de financiële kant van je bedrijf.

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden loonadministratie

Vaak wordt ons gevraagd de gehele of een deel van de loonadministratie te verzorgen. Dat kan op vaste basis, maar ook tijdelijk, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of langdurige ziekte. We kennen de bedrijven van onze cliënten en dat maakt het makkelijker om op de hoogte blijven van juridische, administratieve en arbo-gerelateerde ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Op zoek naar een administratiekantoor Leeuwarden?

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over een specifiek onderwerp? Bijvoorbeeld hoelang moet ik mijn ondernemingsadministratie bewaren? Wij staan voor je klaar. Je hoeft bij ons niet met vragen te blijven zitten.

Wij zijn het administratiekantoor in Leeuwarden en Sneek waarbij je altijd terecht kunt. Van bedrijfsadvies tot financiële administratie!

Wat klanten van ons vinden?

Direct een afspraak maken? Neem gerust contact op! Bel

Schrijf in op onze nieuwsbrief