Mediator in Leeuwarden nodig?

Buro360 als mediator

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Als ze uit de hand dreigen te lopen, kosten ze veel energie en meestal ook veel geld. Iemand die in staat is de gemoederen tot bedaren te brengen, oftewel een ‘mediator’, voorkomt dat een conflict uitmondt in een juridisch getouwtrek met bijbehorende kosten.

Mediator met brede juridische kennis

Buro360 beschikt over een brede juridische kennis, kan als onafhankelijke, neutrale partij optreden en met beide partijen het gesprek aangaan. Wij voelen ons betrokken bij jouw situatie. Zo hebben we al met succes bemiddeld bij:

• Huurgeschillen
• Conflicten bij bedrijfsoverdracht
• Echtscheidingen
• Conflicten met de fiscus

Echtscheiding? Wat mag je verwachten van een mediator?

In goed overleg uit elkaar gaan? Dan kan begeleiding hierbij geen kwaad. De mediator van Buro360 heeft juridische kennis en kan je adviseren over zaken als alimentatie of het huwelijksgoederenrecht. Wanneer je kiest voor een mediator hoef je geen advocaat in te schakelen en kan ook de rechtbank vermeden worden. Daarbij geeft het ook financiële voordelen ten opzichte van een echtscheidingsprocedure.

Schakelt u Buro360 in als mediator? Dan kun je verwachten dat wij altijd met een juridische blik kijken naar de gevolgen van de scheiding en daarbij ook de benodigde kennis in huis hebben. Wij zijn uiteraard onpartijdig en leggen alle gemaakte afspraken vast in overeenkomst.

Een 360-graden-visie

Wanneer je in een conflict belandt kunnen de spanningen soms hoog oplopen. Je wilt dit graag voor zijn en schakelt ons in als mediator. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Ons motto is dan ook ‘anders denken en beter doen’. We belichten de situatie van alle kanten, wat resulteert in een 360-graden-visie.

Juridisch advies Leeuwarden en Sneek

Ben je op zoek naar juridisch advies in Leeuwarden of Sneek? Buro360 heeft twee locaties en is dus altijd dichtbij. Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Heb je een vraag over hoe wij je kunnen helpen? Je kunt ons ook altijd vrijblijvend bellen!

Neem vrijblijvend contact op! Bel