Vacatures bij B360

Pietje precies gezocht! (assistent accountant)

Bij B360 zoeken we een Assistent Accountant. Niet zomeer één. Je bent zowel de rechter- alsmede de linkerhand van onze accountant. Als moet het leg je je wijsvinger op een zere boekhoudplek. Want je hebt een scherp oog voor detail, precies tot achter de komma! Zo willen we het graag hebben bij B360. Immers: cijfers moeten kloppen want daar houden onze klanten van. Als ‘Pietje precies’ werk je met enthousiaste collega’s in een prachtige werkomgeving. En dat is mooi meegenomen.

Tijdelijke loontijger gezocht! (assistent loonadministratie)

(Een tijgerin mag natuurlijk ook)

Onze collega’s Harm en Pieter van de loonadministratie hebben hulp nodig. Ze zijn druk in de weer om de loonadministratie op andere –digitale-poten te zetten en nu komen ze handen en voeten te kort.

Heb jij de kennis en kunde om onze collega’s te helpen als assistent loonadministratie om daar mee onze klanten tevreden te houden? Dan horen we graag van je als je je tanden in deze klus wilt zetten.

Groundcontrol to Major Tom (controller)

Gelukkig staat ons accountantskantoor met beide benen op de grond net zoals onze 18 collega’s. Echter, de nieuwe Controller die we zoeken begeeft zich wat ons betreft vaak in hogere sferen en bekijkt de zaak van uit een fraai droneperspectief. Zo kan hij of zij goed het overzicht behouden én bewaken, om daar waar het nodig is de organisatiecyclus bij te sturen.

Wil je weten hoe het precies zit met deze jobs? Email dan met Hans van der Hoek voor meer informatie: hans@b360.nl. Je kunt natuurlijk ook direct je sollicitatiebrief met C.V. via onderstaand formulier uploaden. Wij nemen dan je sollicitatie in behandeling.

Sollicitatie formulier


ManVrouw