Vacatures bij Buro360

Werken bij Buro360 is het domste wat je kan doen.

Want de sfeer die daar heerst is allesbehalve leuk en de betaling is ronduit ruk te noemen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het werkklimaat. Altijd te koud of veel te warm. Nee, lees vooral niet verder.

Maar als je perse wilt verder lezen: We kunnen nog wel een gedreven Sociale Superheld gebruiken. Buro360 Allround Financieel Adviseurs heeft een plek vrij voor een relatiebeheerder met een gouden glimlach en een hart voor cijfers.

Heb je absolute telefoonangst, ga je klantcontacten het liefst uit de weg en zit je verkrampt achter je buro te wachten tot dat het vijf uur is? Soliciteer gerust maar dat hoeft voor ons niet.

De relatiebeheerder die wij zoeken bouwt bruggen tussen cijfers en klanten. Tovert financiele adviezen om tot klanttevredenheid. In feite de financiele superlijm die alles bij elkaar houdt.

Je ontmoet bij Buro360 collega’s die lachen om spreadsheets en waar de koffie de hele dag pruttelt. Groeikansen genoeg voor jou als relatiebeheerder. Daar weer Gerke Wispelwey alls van. Bespreek het maar met hem. De koffie staat immers altijd klaar!

Wil je de gok wagen ga dan direct het gesprek aan met Gerke Wispelwey (0582655526) of stuur hem een e-mail (gerke@b360.nl). En wie weet kom je als collega helemaal tot bloei bij ons.

Je kunt natuurlijk ook direct je sollicitatiebrief met C.V. via onderstaand formulier uploaden. Wij nemen dan je sollicitatie in behandeling.

    Sollicitatie formulier


    ManVrouw