Buro360 breidt uit naar Sneek

Snits, jawis!

Naast Leeuwarden heeft Buro360 nu ook een vestiging in het mooie Sneek. In een prachtig pand aan de Koperslagersstraat in Sneek is de tweede vestiging van Buro360 al volop in bedrijf.
“ondanks dat ons werk steeds vaker over de digitale snelweg gaat is het persoonlijke contact met onze klanten erg belangrijk” aldus Gerke Wispelwey, mede eigenaar van Buro360. “Reden te meer om dicht bij de klant te gaan zitten en niet geheel onbelangrijk: Sneek heeft een actief zakenleven met bedrijven en instellingen die precies in het portfolio van ons accountantskantoor passen.”

Voordelen
De voordelen van de vestiging in de Waterpoortstad zijn legio. Klanten hoeven niet helemaal naar Leeuwarden te rijden voor een gesprek en ons advies -en accountantskantoor zit midden in de Sneker zakenwereld. Zo weten we ook in Súdwest Fryslân van de hoed en de rand. En dat is voor iedereen gunstig.

kennismaken met ons in Sneek (maar ook in Leeuwarden) is heel eenvoudig. Maak een afspraak met Gerke Wispelwey (Bel 0625090107 of mail gerke@b360.nl). De koffie met wat lekkers staat klaar.